Linda Jacobs

teenspiritzutendaal_0051

“Hallo, ik ben Linda Jacobs. Sinds 2005 heb ik een nieuw pad ingeslagen, een pad dat begon bij de voeten, eerst met medische voetverzorging, daarna meer holistische therapieën : verschillende vormen van reflexologie, relaxatiemassages, stress & trauma coaching.

 Dat de voeten zoveel meer betekenen dan ons, dag in, dag uit te “dragen” heeft bij mij veel losgemaakt. Ik heb zelf aan den lijve ondervonden wat coachende reflexologie allemaal teweeg brengt, niet alleen lichamelijk, maar in heel je “zijn”! Hierdoor ben ik bewust geworden wat lichaamssignalen betekenen en heb ik mijn leven op een positieve manier kunnen transformeren.

Een coachende reflexologie sessie is een cadeau voor jezelf. Door anders naar je leven te kijken leer je signalen herkennen. Door opnieuw te leren luisteren naar je lichaam en je grenzen te (h)erkennen kan het evenwicht zich herstellen en kunnen spanningen/stress losgelaten worden. Je geeft aan je lichaam de boodschap dat het sterk is en de kracht heeft zichzelf bij te sturen en te helen!

 

 

Docente Sarafijn SBT Practitioner https://www.sarafijn.be

 

Erkend Docent Lid van BeVo (de Belgische vereniging voor Voetreflexologen) http://www.bevobelgie.org