Sarafijn Basis Technieken

Als reflexoloog of lichaamstherapeut ervaar je momenten waarop je cliënten aanhikken tegen een onzichtbare drempel. Je ziet hun emotie, onrust en soms zelfs onmacht. Dit roept bij jou vragen op hoe hiermee aan de slag te gaan. Liefst van al begeleid jij je cliënten om die drempel te nemen. Herhalen wat je al kent, brengt weinig vooruitgang en maakt jou onrustig en ontevreden.

Blijf niet in dit gevoel hangen. Kies voor meer inzicht en een duidelijk aanpak: de opleiding Sarafijn Basistechniek reikt jou de tools en de kennis om onrust, angst en stress te transformeren in groeikracht en dit zowel voor jou als therapeut als voor je cliënt.

In de 2-daagse cursus SBT leer je het lichaamsbewustzijn van je cliënt versterken en dit via zachte aanrakingen en grepen die hun oorsprong in de reflexologie vinden. Een fysiek veilig gevoel opent de mogelijkheid om mentale en/of emotionele remmingen stap voor stap te transformeren naar het groeipotentieel dat eronder ligt. Als Sarafijn Practitioner begeleid jij het proces.

Verder leer je de werking van het menselijke energiesysteem, de basisprincipes van spiegelcommunicatie en hoe dit zich weerspiegelt in de techniek. Dit studieweekend biedt een veilige omgeving met de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het eigen groeipotentieel en dit actief verder te ontwikkelen in terugkomdagen.

Toepassingsmogelijkheden: begeleiding bij stressvolle momenten zoals echtscheiding, ontslag, omgaan met ziekte en verlies, veranderingen in de directe omgeving zowel privé als professioneel, bij zwangerschappen en palliatieve zorg. De tools zijn vlot integreerbaar in andere therapievormen.

SBT is voor iedereen toegankelijk en vereist geen specifieke reflexologische of andere therapeutische voorkennis.

Locatie: Teenspirit – Roskamstraat 6 – Wolvertem (Imde)

-Data:      donderdag en vrijdag 17-18 oktober 2019 (10u-18u)

Docent:  Linda Jacobs, erkend Sarafijn Docent

Prijs:      € 555 KMO-portefeuille is mogelijk. De eigen investering bedraagt 275,21 euro + 96,32 euro BTW = 371,53 euro. De KMO-Portefeuille subsidie bedraagt 183,47 euro.

Inclusief syllabus, koffie, thee, water en versnaperingen tijdens de pauzes (de deelnemers brengen zelf een lunchpakket mee)

Praktisch: Lafumastoel per 2 personen, dekentje, lunch, schrijfgerief meebrengen

Inschrijven kan via http://www.sarafijn.be/sarafijn-practitioner-nl met vermelding: naam deelnemer + Bijscholing Sarafijn SBT + data

Sarafijn Practitioner:

Om Sarafijn Practitioner te worden, volg je na de opleiding nog 2 terugkomdagen van telkens 4 uur waarin je vragen kan stellen over reacties van je cliënten. De docente geeft je advies over hoe jij de uitvoering van de SBT nog kan optimaliseren. Na een goed resultaat op de tweede dag, word je mee vermeld op de Sarafijn Website als Sarafijn Practitioner.

Data:                   15 – 29 november 2019

Locatie:              Teenspirit – Wolvertem (Imde)

Docente:             Linda Jacobs, erkend Sarafijn Docent

Prijs:                    € 75 voor 4 uur begeleiding, inclusief syllabus, koffie, thee, water en versnaperingen tijdens de pauzes. Deelnemers brengen zelf een lunchpakket mee. 

Breng mee: Lafumastoel per 2 personen, dekentje, lunch, schrijfgerief

Tot binnenkort!