Vingerreflexologie

Linda Jacobs Handen greep 1

Wat eens gevoeld werd, kan nooit meer niet gevoeld worden!

Dit is de basis van de Vingerreflexologie.

Via een tijdslijn in de rechter middelvinger kan je terugvinden of er in het brein nog “ladingen” overgebleven zijn van heftige emoties beleefd in de eerste levensjaren.

Oneffenheden, krommingen, deukjes, verdikkingen, kristallen, … zijn signalen in de vingers die tonen hoe je levensloop geweest is. De vingers zijn de schakel tussen de binnenwereld en de buitenwereld. Daar zij een directe verbinding hebben met ons onderbewust handelen en het emotioneel brein bezitten ze de mogelijkheid om oude vastzittende patronen van belemmerende emoties op een snelle en doeltreffende manier aan te pakken.

Het maakt niet uit in welk veranderingsproces je zit, de interne dialoog is bepalend voor de keuzes die je maakt en de richting die je uitgaat. Tegenwerkende processen geven je het gevoel in een vicieuze cirkel te zitten en moeilijk vooruit te kunnen gaan.

En net hierbij kan je met Vingerreflexologie aan de slag te gaan om meer inzicht in je processen te verkrijgen en ze bij te sturen naar wat jij echt wil.

Je kan die gevoelige tastzin in de vingers gebruiken om het verleden te neutraliseren en je weer veilig in je vel te voelen zodat jouw gevoeligheid je handelsmerk wordt om voluit jouw pad te gaan volgen en met plezier leven!