Zwangerschapsreflexologie

Zwangerschapsreflexologie is een mooie, zachte en liefdevolle methode om ondersteuning te geven tijdens de zwangerschap. De vrouw ervaart een constante beweging en metamorfose zowel op lichamelijk, geestelijk als emotioneel vlak.

foto Wendy-Roel ZW

Er kan specifiek gewerkt worden op zones die belangrijk zijn op dat moment binnen je zwangerschap: 

  • Zwangerschapskwaaltjes zoals: misselijkheid, spijsverteringsklachten, vochtophoping, bekkeninstabiliteit, … zullen verminderen en/of draaglijker worden dankzij de gunstige effecten van reflexologie.
  • De hormoonhuishouding verandert voortdurend. Het energetisch uitbalanceren van de hormonen werkt harmoniserend en brengt rust.
  • Naarmate de zwangerschap vordert komt er een zwaardere belasting op de beender- en spierstelsels, hier zal reflexologie ondersteuning geven door ontspanning te brengen, het bekken te openen, de ruggengraat te ontspannen, en het losmaken van belaste spieren.

Zwangerschapsreflexologie heeft een sterk kalmerend en harmoniserend effect . Als toekomstige mama gun je jezelf een mooi moment van ontspanning, rust en zelfzorg waar de baby mee van geniet. (en ook de papa… 😊)