Zelfhulp cursus Handreflexologie

Deze bijzondere tijden vragen om een andere aanpak gezien het nu nog belangrijker is om je immuniteit een boost te geven.  Kies daarom om zelf “het heft in handen te nemen”. 

In de handen bevindt zich, net als in de voeten, een miniatuurweergave van jezelf.  Via bewuste bewegingen op je handen kun je tot ontspanning komen, zelf een aantal kwaaltjes aanpakken en je weerbaarheid vergroten.  Handreflexologie is een ideale tool om tot inzicht te komen wat er bij jou leeft en je eigen vitaliteit te vergroten. Het werkt net zoals de voetreflexologie holistisch en kan ondersteuning bieden bij andere therapieën. Het is bovendien altijd ‘bij de hand’.

Via de reflexpunten die zich in de handen bevinden gaan we door middel van oefeningen de beweging maken van ‘het denken’ naar ‘het voelen’.  We leren omgaan met de mogelijke reacties en veranderingen in ons lichaam, ons voelen en ons denken.

Gedurende 2 dagen dompelen we ons onder om nieuwe ervaringen in het hele lichaam te ontdekken via de reflexzones in onze handen.

Datum: Donderdag 22-29/9 & 6-12/10 van 19 tot 22 uur

Locatie: Teenspirit – Roskamstraat 6 – 1861 Wolvertem (Imde)
Prijs: 260 € 

(geen voorkennis vereist)

Geïnteresseerd? Gelieve het inschrijvingsformulier in te vullen.
Inschrijving is pas definitief na betaling op IBAN: BE47 0015 1868 8580 met vermelding: “naam + ZHR basis najaar 2022”